Wij zoeken voor u de verwarmingsketel die exact op uw behoefte is afgestemd.  Hierbij houden we rekening met de kenmerken van het gebouw, het gewenste comfort en het budget. De door ons geselecteerde merken hebben een aantal voor ons cruciale technische elementen. Bedrijfszekerheid, duurzaamheid, energie-efficiëntie, bedieningscomfort.

Tegenwoordig is er een heel brede keuze in radiatoren verkrijgbaar. De ontwerpers bewijzen hierbij dat esthetische overwegingen feilloos hand in hand kunnen gaan met functionaliteit. We lichten u graag de vele mogelijkheden persoonlijk toe.

Degelijk onderhoud

Om de levensduur en het rendement van de installatie te waarborgen is het noodzakelijk een degelijk onderhoud op de installatie te laten uitvoeren. Het soort onderhoud en de termijn hangt af van installatie tot installatie.
Bij een onderhoudsbeurt wordt meestal voorafgaand een onderhoudscontract afgesloten, waarin duidelijk vermeld staat welke acties ondernomen worden per onderhoudsbeurt.

Ook voor bestaande installaties kan een onderhoudscontract afgesloten worden of kan een beroep gedaan worden op onze servicedienst.

© Verheyen A. NV